UA-72582933-1
 

Kindertolk®

Omdat je kind niets liever wil dan dat jij gelukkig bent!

Als ouder van een kind zie je graag dat je kind gelukkig is en zich goed ontwikkelt. Dit is helaas niet altijd het geval en kan je als ouder tot wanhoop, frustratie, verdriet of woede drijven over de situatie.

Als je werkelijk geraakt wordt door het gedrag of de lichamelijke klachten van je kind, dan kan ik je met de PresentChild® methode helpen. Volgens de PresentChild® methode ga je ervan uit dat het gedrag wat een kind laat zien, een onbewuste boodschap is aan jou als ouder(s). Je kind spiegelt jou met zijn of haar gedrag.

Heeft je kind last van bijvoorbeeld:

– Lichamelijke klachten zonder aanwijsbare oorzaak zoals bed plassen, obstipatie, terugkerende oorontstekingen, buikpijn en hoofdpijn;

– Slaap- en voedingsproblemen zoals bang zijn in het donker, niet of slecht willen slapen, niet of slecht willen eten; 

– Emotionele problemen zoals huilbaby’s, dwarsheid, boosheid, frustratie, schreeuwen, (hoog)gevoeligheid,  geen concentratie   

Dan kan ik je als ouder begeleiden door het gedrag van je kind te vertalen. Ik vertaal het gedrag van je kind naar een boodschap voor jou. Deze boodschap heeft vaak te maken met jouw blinde vlek, iets wat je niet meer leeft, en waarvan je kind wil dat je je hier bewust van wordt.

Een kindertolk® traject (volgens de methode PresentChild®) bestaat uit een persoonlijke intake, een vertaling, een persoonlijke terugkoppeling en een vervolgsessie. De sessies in dit traject duren ca 1 uur. De kosten voor het gehele traject bedragen 250 euro (excl BTW).

Wil je een kindertolk® traject aanvragen, neem gerust contact op.


'Christel heeft het gedrag en de woorden van mij zoontje 'vertaald'. Dat wat mij het meeste raakte in het gedrag van mijn zoontje, blijkt een hele mooie boodschap te zijn die hij mij wilde vertellen. Nu ik zijn boodschap begrijp, zijn we veel hechter geworden en laat hij dit gedrag steeds minder vaak zien. Ik vond het een mooie en bijzondere ervaringwaar ik nog vaak aan terug denk.' B.T.