UA-72582933-1
 

Ik ben

Ik ben Christel Duit, 43 jaar en lange tijd op zoek geweest naar wie ik ben. Gedurende mijn zoektocht naar wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?….heb ik veel ontdekt. En met de komst van onze drie kinderen is mijn ontdekkingstocht geïntensiveerd. Mijn kinderen hebben mij de spiegel voorgehouden, vanuit hun wijsheid, gevoeligheid en intuïtie. Als ik mijzelf nu omschrijf dan ligt mijn kracht in mijn gevoeligheid, leergierigheid, enthousiasme en open blik. 

Een belangrijke ontdekking die ik tijdens mijn zoektocht heb gedaan, is dat ik mijn inzichten en ervaring in wil zetten. Ik wil deze inzetten om kinderen te begeleiden in het ontdekken van hun kracht. In mijn jeugd had ik graag 'iemand' gehad die mij had geholpen mijzelf te begrijpen, die mij had geleerd naar mijzelf te luisteren. En die mij had geholpen mijn gevoeligheid als bijzondere eigenschap te ervaren. En dit gun ik ieder kind, de ontdekking van zijn eigen kracht.

Sinds een aantal jaren ben ik gecertificeerd kindercoach. Ik heb mij gespecialiseerd als (kinder)KARAKTERcoach bij Yvette Hooites Meursing en ben ik Kindertolk van de Present Child Methode. Ervaringen die verder een stevig fundament hebben gelegd zijn o.a. de training 'Je geboorte in kaart', de training Chetana – bewust zelf management en communicatie en de cursus Geweldloze Communicatie bij NCGC. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van eetproblematieken.