UA-72582933-1
 

 

Agenda

TRAINING JAN/FEB/MAART 2017

‘Spiegeltje spiegeltje aan de wand…’

Vindt jullie dochter andere meiden véél leuker, knapper, slimmer en grappiger? Vergelijkt jullie dochter zichzelf voortdurend met anderen? Denkt ze dat de meiden van haar leeftijd alles beter kunnen? Dat kinderen in een bepaalde levensfase niet zo’n hoge pet van zichzelf op hebben is normaal.

Maar als dit doemdenken de overhand krijgt en het leven voor jullie dochter overleven wordt,  dan is het tijd daar iets aan te doen.

30 januari 2018 start ‘It Foartou’ in samenwerking met ‘Omdat ik ben’ een training voor jonge meiden van 12-14 jaar: ‘Werken aan je zelfbeeld

Als het beeld wat je over jezelf hebt niet positief is, durf je niet op jezelf te vertrouwen. Je vindt jezelf niet goed genoeg en denkt dat anderen ook negatief over jou denken. De angst om te falen of door de mand te vallen is enorm. Deze angsten hebben invloed op de kwaliteit van het leven. Op school kunnen kinderen zich minder goed concentreren. Thuis kunnen ze zich boos of soms zelfs agressief gedragen. Het kan psychische en fysieke klachten in de hand werken, zoals eetstoornissen of depressies. Al zie of merk je het aan de buitenkant vaak niet, toch hebben deze kinderen grote moeite het hoofd boven water te houden.

Tijdens de training Werken aan je zelfbeeld leren kinderen in groepsverband zelfvertrouwen op te bouwen en werken ze aan een realistisch positief beeld van zichzelf.

Op een frisse en laagdrempelige manier leren ze zichzelf steeds beter kennen en weten ze na afloop wat hun kwaliteiten zijn en hoe ze op hun eigen basis kunnen vertrouwen.

De training is uniek door de individuele kwaliteiten van de meiden te verbinden met  ‘werken aan je zelfbeeld’  vanuit groepsverband.  

De training vindt plaats in Sneek (exacte locatie volgt).

De trainingsdagen zijn op dinsdag 30 jan, 6 feb, 13 feb, 20 feb, 6 mrt en 13 mrt van 15.30 uur tot ca 17 uur.

De investering in een realistisch positief beeld voor jullie dochter is 695 euro incl BTW. Hier zitten inbegrepen:

* 6 trainingsdagen van 1,5 uur – 2 uur waarin karaktercoaching gecombineerd wordt met de COMET training ‘werken aan je zelfbeeld.

* Afname karakterstijltest (t.w.v. 150 euro);

* Verslag van de Karakter stijltest, met daarin je sterke kanten, valkuilen en ontwikkelingsmogelijkheden; 

* Werkboek  ‘Werken aan je zelfbeeld’  (Comet voor kinderen en jongeren);

* Op 13 maart een gezamenlijke verrassende afsluiting.

Aanmelden voor deze training kan via info@omdatikben-kindercoaching.nl (06-14890369) of i(06-16487792). Er is voor deze unieke training plek voor 6 deelneemsters die hun plek in willen nemen!  Thema-avond: Opvoeden zonder straffen en belonen, kan dat'?

 

Op 6 maart 2017 is er een thema-avond over straffen en belonen. Is het mogelijk om je kinderen op te voeden zonder straf en beloning? Wat is het effect van straffen en belonen? Wat heeft straf vroeger met jou gedaan? 

Tijdens deze avond kijken Mirjam Remmelts (Praktijk voor kinderen) en Christel Duit graag met jullie naar de alternatieven. Kosten voor deze avond zijn 10 euro incl. koffie en thee. Aanmelden via FB, info@praktijkvoorkinderen.nl of info@omdatikben-kindercoaching.nl. Locatie: De Wijk, Havezate

 

 

Hooggevoeligheid, een kwaliteit?

15 november 20.00 - 21.30 uur

Thema avond: wennen aan veranderingen voor kinderen

20 september van 19.30 uur- 21.30 uur
Na  ontspanning in de zomer vakantie, zal eind augustus het nieuwe schooljaar starten. Wennen aan veranderingen is voor sommige kinderen lastig. Speciaal voor ouders van kinderen op de basisschool, organiseren we een thema-avond.  Hoe signaleer je bij je kind dat hij of zij last heeft van veranderingen? Hoe ga je hier mee om? En hoe gaan andere ouders hier mee om? De kosten voor deze avond bedragen 10 euro p.p.


Thema avond hoogsensitiviteit - 13 juni 2016